Ali Hakan EĞİLMEZ

1971 Düzce doğumluyum. Hacettepe Universitesi ‘Protohistorya ve Önasya Arkeolojisinden 1993 senesinde mezun oldum. Marmara ÜniversitesiÇağdaş işletmeprogramı mezunuyum. Yıldız Teknik Üniversitesi Müzecilik bölümünde ‘Sualtı Batıklarının sergilenmesi ve korunması’ üzerine Master tezim devam etmektedir. Profesyonel olarak Dalış eğitmenliği ve Dalış Merkezi işletmeciliği yapmaktayım. Hobi olarak Mağaracılık, Marathon, Triathlon, Mağara dalışı yapmaktayım. 1992 Oylumhöyük kazıları, 2011-2012 ‘Bathonea Kazıları’, 2009-2010 ITU Topkapı sarayı ve Ayasofya Müzesi sarnıçları ve tünelleri araştırmasında çalıştım. Snt 107 ‘İlkçağ Anadolu Uygarlıkları’ dersini vermekteyim. Adım Adım oluşumu icra kurulunda görev almakla beraber, Anadolu Speleoloji Grubu Derneğinde yönetim kurulu üyesi olarak görev almaktayım. İyi derecede İngilizce, orta seviyede Hititçe bilmekteyim. İTÜ Güzel Sanatlar Bölümü Lisans programında SNT 107 İlkçağ Anadolu Uygarlıkları dersini vermekteyim.

E-posta: hakan@divebubbleclub.com