Melis OĞUZ

melis-oguz

1982 İstanbul doğumlu Melis Oğuz, 2001 Sankt Georg Avusturya Lisesi mezunudur. Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde (ODTÜ) Şehir ve Bölge Planlama lisans eğitimi sırasında yine ODTÜ’de Sosyoloji Çift Anadal Programı’nı tamamlamıştır. 2007’de London School of Economics and Political Science Sosyal Politika Bölümü’nde MSc Housing and Regeneration programını tamamlayan Oğuz, 2008’de İstanbul Teknik Üniversitesi’nde (İTÜ) Şehir ve Bölge Planlama doktorasına başlamıştır. 2010’dan itibaren Berlin Teknik Üniversitesi ve İTÜ arasında düzenlenen çift diploma protokolü çerçevesinde her iki üniversiteye de bağlı olarak doktora tez çalışmasını yürütmektedir.

Oğuz, 2009’da İTÜ İnsan ve Toplum Bilimleri’nde Kent ve Toplum dersi yürütücülüğü ile başladığı akademik kariyerine 2010’dan beri Kadir Has Üniversitesi (KHAS) İletişim Fakültesi’nde ve eş zamanlı olarak da İTÜ Güzel Sanatlar Bölümü’nde devam edip SNT 105 Sinema SanatıSNT 105E Film ArtSNT 115 Modernite ve Görsel KültürSNT 211 İstanbul:Tarih,Sanat ve Toplum ve SNT 211E Istanbul:Hist.,Art and Society derslerini vermiştir.

E-posta: meloguz@gmail.com

Websitesi:  amayinede.blogspot.com