Regina Nino MION

DSC01778Regina Nino Mion , Estonya Sanat Akademisi'nde heykeltraş bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Ardından Felsefe üzerine masterını Tallinn Üniversitesi'nde tamamladı.Fenomenoloji ve estetik alanında uzmanlaştı.2014 yılında Fribourg Üniversitesi'nde (İsviçre) Husserl'ın görüntü bilinci teorisi, estetik bilinç ve sanat üzerine doktora tezini tamamladı.

Regina Nino Mion graduated Estonian Academy of Arts in sculpture and continued her Master’s studies at Tallinn University in philosophy. She is specialized in phenomenology and aesthetics. She defended her doctoral dissertation “Husserl’s theory of image consciousness, aesthetic consciousness, and art” at the University of Fribourg (Switzerland) in 2014.

Verdiği Dersler / Taught Courses:

SNT 226E Philosophy Of Art

İletişim Bilgileri / Contact :

E-posta / E-mail : reginanino@yahoo.com